contacteer ons nl

contact

Liekens nv, +32 (0)3 440 12 86 info@liekens.be

Huren van mobiele douches: eindeloos veel mogelijkheden aangepast aan uw behoefte

eindeloos veel mogelijkheden aangepast aan uw behoefte

De renovatie van een badkamer is allesbehalve een leuke klus, vooral wanneer u het zelf doen. Een paar vakkundige handen is precies wat u nodig hebt. Maar met een professional naast uw zijde roept u meteen ook heel wat vragen op: waar zal u douchen? Neemt u uw hele gezin mee naar uw familie? Of gaat u hiervoor elke dag aankloppen bij de buren? Wel, slechts één oplossing die komaf maakt met al uw problemen: de verhuur van mobiele douches!

Verhuur van douche cabine voor om het even welk project

Mobiele douches zijn voor iedereen een aanrader die niet kan douchen voor een korte of langere tijd. Staat u bijvoorbeeld aan het begin van een heus renovatieproject en zal u even niet kunnen douchen in uw vertrouwde douchecabine? Of hebt u misschien een evenement gepland in de nabije toekomst en moet u zorgen voor het hygiënisch comfort van de gasten? Wel, bij Liekens zit u goed voor ruime en comfortabele mobiele douches voor om het even welk project.

Wij bespreken graag met alle mogelijkheden, naargelang uw behoeften en budget. Op deze manier bent u zeker van de nodige douchebeurten voor een termijn die u volledig zelf bepaalt. Neem gerust contact met onze medewerkers op voor meer toelichting en een deskundig advies!

Een mobiele douche huren? Alle voordelen op een rijtje

De huur van mobiele douches mag dan wel een innovatief en vernieuwd project zijn, er zijn al tal van spelers op de markt die deze dienst aanbieden. Maar bent u op zoek naar een partner die niet alleen zorgt voor kwalitatieve en hygiënische mobiele douches, maar ook voor een klantvriendelijke aanpak? Bij Liekens zit u goed voor een totaalpakket van voordelen:

  • Een snelle dienstverlening met snelle leveringstermijn
  • Eigen montage- en plaatsingsdienst
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Verhuur aan zowel particulieren als bedrijven mogelijk

Interesse? Contacteer Liekens dan vandaag nog voor meer informatie!

Hebt u minder dan zes douches nodig? Bijvoorbeeld terwijl u het huis verbouwt of voor een kleinschalig evenement? Dan is onze verhuur van douche cabines een echte aanrader. Bestel vandaag nog één of meerdere douchecabines … en Liekens doet de plaatsing en aansluiting!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden? Of wilt u meer te weten komen over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze werking? Vraag dan vandaag nog extra informatie via het telefoonnummer +32 (0)3 440 12 86 of via het e-mailadres info@liekens.be. Liekens helpt met plezier met de verhuur van mobiele douches.