contacteer ons nl

contact

Liekens nv, +32 (0)3 440 12 86 info@liekens.be

Te allen tijde kunnen douchen tijdens uw verbouwing of evenement?

Liekens is de aangewezen partner voor de verhuur van alle mogelijke sanitaire containers, ook voor deze van douche containers! Wilt u uw gasten dus het nodige douchecomfort bieden op uw event? Laat onze vakmensen dan instaan voor de plaatsing van uw douche units. We plaatsen ze met veel ervaring en voorzien ze indien nodig van de nodige afvoer en stromend water.

Een douche huren, wat houdt dit precies in?

Onze mobiele douche containers bieden een manier voor mensen om zich op te frissen op comfortabele wijze, als ze weg van huis zijn en hun nieuwe verblijfplaats niet beschikt over een douche. Wij zorgen met andere woorden voor de aanwezigheid van een vervangbadkamer, eentje die zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd.

Dus wilt u een douche container huren voor uw aanstaande bruiloft, VIP-evenement of festival? Dan zit u bij Liekens goed voor zowel de verhuur als de plaatsing. Maar waar moet u precies beginnen? Wat dient u bijvoorbeeld te weten over de water- en stroomvereisten? Wij komen graag ter plaatse om alle mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Waarom een douche huren bij Liekens?

Liekens maakt de huur van een douche container als geen ander eenvoudig en gemakkelijk. Onze douchecontainers gaan van 2 tot 6 douches en lavabo’s en zijn zo een ideaal pakket voor uw event of werf. Wij maken voor u graag een voorstel op basis van het aantal containers dat u nodig hebt. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan plaatsen we ze om het even waar in België, zowel voor eenmalige evenementen als voor langetermijnprojecten.

Komt u naar Liekens voor de huur van een douche cabine, dan bent u bovendien niet alleen zeker van de nodige kwaliteit, maar ook van een uitstekende klantenservice. Zo zit u bij ons goed voor verschillende voordelen:

  • Snelle bezorging en plaatsing in gans België
  • Directe ingebruikname mogelijk
  •  Installeerbeer op elk domein
  • Snelle dienstverlening in geval van defecten of problemen
  • Gepersonaliseerde prijsofferte

 

Een douchecontainer huren? Liekens staat steeds voor u klaar!

Onze mobiele douches zijn perfect, indien u minder dan zes douche units nodig hebt. Vergt uw evenement echter meer douches? Dan bieden onze douche containers de ideale oplossing, ongeacht of het voor een kleinschalig evenement is of voor een heuze festiviteit.

Super comfortabel kunnen douchen aan een aantrekkelijke prijs in een degelijke kwaliteit?  Contacteer ons dan vandaag nog via het telefoonnummer +32 (0)3 440 12 86 of via het e-mailadres info@liekens.be voor verdere informatie. Ook indien u vragen heeft over onze werking of mogelijkheden kan u onze medewerkers steeds bereiken. Liekens helpt u graag verder indien u een mobiele douche wilt huren!