contacteer ons nl orange

contact

Liekens nv, +32 (0)3 440 12 86 info@liekens.be

cta sanitair nl

meer info

Toilettenverhuur

Wilt u een chemisch toilet huren? Doe dan een beroep op de toilet verhuur van Liekens. Wij brengen uw cabines snel ter plaatse. Om het even waar in België.

Camera inspectie

Riool inspectie met camera

camera-inspectie

Een probleem in uw riolering, leiding of put is vaak een mysterie. Is er schade? Of kampt u met een lek? En zo ja, waar zit dat lek dan? Dankzij de riool inspectie met camera van Liekens ontdekt u snel wat er aan de hand is.

Een kleine camera gaat op onderzoek uit, en een vakman volgt op een scherm mee. Zo spaart u heel wat kosten uit. Want hij hoeft niet lang te zoeken naar het probleem. Integendeel: de camera brengt de situatie in beeld, en de specialisten van Liekens herstellen of reinigen uw riolering meteen.

Ontstoppingsdienst: eerst afvoerbuizen inspecteren

Stroomt uw afwaswater niet meer weg? Of borrelt het water in uw douche opnieuw naar boven? Dan weet u alvast wat er scheelt: een verstopte leiding. Bel naar de ontstoppingsdienst van Liekens.

We komen snel ter plaatse om uw afvoerbuizen te inspecteren. Via de bestaande openingen verkent een camera de afvoerbuizen en lokaliseert ze het probleem. Daarna reinigt de ontstoppingsdienst uw leidingen. Ofwel mechanisch, ofwel met hoge druk.

Is er een lek, schade of verstopping in uw riool? Inspectie met camera stelt de diagnose. En Liekens lost het ongemak voor u op!