contacteer ons nl orange

contact

Liekens nv, +32 (0)3 440 12 86 info@liekens.be

cta sanitair nl

meer info

Toilettenverhuur

Wilt u een chemisch toilet huren? Doe dan een beroep op de toilet verhuur van Liekens. Wij brengen uw cabines snel ter plaatse. Om het even waar in België.

Septische putten & sterfputten

Laat uw beerput ruimen door vakmannen

Uw beerput ruimen is geen pretje. Bovendien is het niet uw vakgebied. Liekens is wél thuis in het ledigen van uw septische put of sterfput – zowel voor particulieren als voor bedrijven. Eén telefoontje naar Liekens en uw deel van het werk zit erop. Gemakkelijk, toch?

Gespecialiseerde vrachtwagens ledigen uw septische put

Schakelt u Liekens in voor het ledigen van uw septische put? Dan is die klus zó geklaard. Want onze gespecialiseerde vrachtwagens doen al het werk. Snel en efficiënt. Zo beperken we de overlast of hinder tot een minimum.

Ruimdienst voor septische put, waterput en kelder

Welke opdracht hebt u in petto voor onze ruimdienst? Een septische put, waterput of sterfput ledigen? Of een vijver, carwashput of kelder? Geen probleem. Liekens heeft jarenlange ervaring met de lediging van alle soorten putten.

Tijd om úw beerput te ruimen? Neem nu contact op met Liekens.

Ook voor de lediging van sterfputten kan u beroep doen op de diensten van Ruimingsdienst Liekens.

De lediging van de septische putten en sterfputten, zowel bij particulieren als in de industrie gebeurt door middel van een gespecialiseerde vrachtwagen die op mum van tijd de lediging van de septische put of sterfput uitvoert met een minimum aan hinder en overlast.

Het reinigen van uw septische put kan in één moeite door gebeuren!