contacteer ons nl

contact

Liekens nv, +32 (0)3 440 12 86 info@liekens.be

Verhuur van toiletcontainers: eindeloos veel mogelijkheden aangepast aan uw behoefte

Eindeloos veel mogelijkheden aangepast aan uw behoefte

Outdoor events zoals bruiloften, festivals, concerten maar ook bouwwerven of grote constructieplaatsen zijn vaak druk bezochte aangelegenheden. Dit maakt dat niet alleen de locatie zelf geschikt moet zijn voor een groot aantal mensen, maar ook de sanitaire voorzieningen. Ook hun comfort en welzijn zijn immers van groot belang, zelfs als het evenement slechts enkele uren duurt. Ons voorstel? De huur van één of meerdere toiletcontainers!

Waarom zou u een toiletcontainer huren?

Organiseert u een feestje, dan staat de sanitaire voorziening waarschijnlijk niet bovenaan uw to do-lijstje. Maar… deze zou beter wel bij de top drie horen, want voldoende en goed onderhouden voorzieningen dragen ongetwijfeld bij tot het gemak en het plezier van uw gasten. Een manier om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en om uw gasten optimaal op te vangen is te is de huur van een toiletcontainer.

Als u uw bruiloft of een andere gebeurtenis buiten op bijvoorbeeld een boerderij of een park host of zelfs wanneer we het over een grote bouwwerf hebben, dan is de kans groot dat er niet voldoende badkamerfaciliteiten voorhanden zijn. De aanwezigheid van één of meerdere van onze toiletcontainers zorgt ervoor dat u het hele gebeuren door toiletten ter plekke hebt, zodat uw gasten niet ver hoeven te gaan wanneer de nood het hoogst is! Kleutertoiletten, mindervalidewc’s, urinoirs, zittoiletten en ga zo maar verder: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw troeven bij de verhuur van onze toiletcontainers

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de huur van een toiletcontainer, dan is het uitermate belangrijk dat u zoekt naar een gerenommeerde toilettenverhuur zoals Liekens. Klopt u bij ons aan voor een goed sanitair verloop van uw event, feest of werfplaats  dan zit u goed voor een garantie op de volgende troeven:

  • Hoogwaardige kwaliteit
    Liekens verhuurt uitsluitend toiletten van goede kwaliteit. Onze toiletten zijn stuk voor stuk opgetrokken uit stevige materialen, die bestand zijn tegen alle invloeden van buitenaf. Weer of geen weer: onze toiletcontainers zullen uw hele feest door dienst doen!
  • Eerlijke prijzen
    Bij Liekens hoeft u niet te vrezen voor buitensporige prijskaartjes. Wij willen de sfeer immers niet verpesten en zorgen daarom graag voor een faire prijs-kwaliteitverhouding. Om er zeker van te zijn dat u een correct voorstel krijgt, bespreken we graag op voorhand de mogelijkheden.
  • Snelle dienstverlening
    Krijgt uw toiletcontainer doorheen het event te maken met een mankement? Dan komen we ter plaatse om alle ongemakken van de baan te helpen. Liekens staat garant voor een snelle en doeltreffende onderhouds- of renovatieservice uitgevoerd door een team van gekwalificeerde professionals.

Een toiletcontainer huren? Contacteer Liekens vandaag nog voor meer informatie!

De toilettenverhuur van Liekens zorgt ervoor dat iedereen te allen tijde kan gebruik maken van hygiënische en propere wc’s. Huurt u één of meerdere van onze toiletcontainers? Dan bent u verzekerd van een continue opvolging…

Wilt u dus meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw event of project? Contacteer ons snel via het telefoonnummer +32 (0)3 440 12 86 of via het e-mailadres info@liekens.be voor verdere informatie. Ook voor verdere vragen over onze werking, beschikbaarheid en tarieven kan u steeds bij onze medewerkers terecht. Ze helpen u graag verder indien u een toilet container wilt huren.