Bel ons direct op: 03 440 12 86, dag en nacht bereikbaar

Veelgestelde vragen

Hoe lang op voorhand moeten we bestellen?

Wij rijden volgens vaste routes 1 maal per week en raden dus aan (indien mogelijk) steeds 1 week op voorhand te bestellen.

Hoe ver mag de toilet staan inzake bereikbaarheid voor reiniging?

De chauffeurs hebben een ledigingsdarm van 7mtr, de vrachtwagen zou dus max. tot op 7 mtr van de toilet moeten kunnen komen.

Is er aansluiting op water/elektriciteit/afvoer nodig?

Voor de chemische toiletten is er nooit aansluiting nodig, ook niet voor de cabines met spoeling en/of lavabo.

Mogen de cabines zomaar overal geplaatst worden?

Als dit op privéterrein is wel, indien dit op openbaar domein geplaatst wordt dient er een vergunning aangevraagd te worden bij de Stad/Gemeente.

Is er veel geurhinder?

Er wordt door onze chauffeurs water met een blauwe vloeistof in het reservoir gedaan tegen de geurhinder. Bij hoge temperaturen kunnen wij echter niet garanderen dat er geen geurhinder zal zijn. Wij reinigen deze uiterst zorgvuldig, het aantal keer zoals dat is afgesproken.

Kan de chauffeur het toilet over een omheining plaatsen?

Onze vrachtwagens zijn niet voorzien van een kraan. Het is voor ons niet mogelijk om een toilet over een obstakel te plaatsen. Indien u het toilet zelf wenst te verplaatsen, kan u steeds een toilet met hijshaak bestellen.

Wat zijn de afmetingen van de vrachtwagen die de toiletten komt brengen?

De vrachtwagens van de toiletverhuur zijn 2,80m breed en 3,40m hoog.

Ik heb geen aansluiting op de riolering is dat een probleem?

Voor de meeste van onze toiletcabines is er geen aansluiting nodig op de riolering. Alles wordt opgevangen in het reservoir van het toilet.

Bij de huur van containers kan er een opvangtank voorzien worden, die onder de container geplaatst worden. in deze tank wordt al het afvalwater opgevangen.

Welke maat van Geka koppeling moet ik voorzien en waar kan ik deze kopen?

Een GEKA koppeling is te verkrijgen in de doe-het-zelf zaak. Wanneer u deze aankoopt zult u zien dat er verschillende maten zijn. De maat heeft te maken met de diameter van de tuinslang die u gebruikt en niet met de koppeling die op onze unit zit.

Staat uw vraag er niet bij?

In dat geval staan wij uw graag per e-mail of telefoon te woorden. Klik op de onderstaande link om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op
preloader