Bel ons direct op: +3234401286 (BE) / +31403113503 (NL), dag & nacht bereikbaar

Geschiedenis

Over onze rijke historie

Het bedrijf Liekens werd opgericht in 1930 door de heer Liekens. Het was een familiebedrijf en werd na het overlijden van meneer Liekens gerund door zijn echtgenote. In 1972 nam Marcel Liekens, de zoon, het heft in eigen handen. Op dat ogenblik was de firma enkel gespecialiseerd in het ruimen van beerputten en industriële reinigingen. Marcel Liekens was meewerkend zaakvoerder en had drie personeelsleden in dienst.

In 1992 werd de zaak overgenomen door Fred Hoeks en zijn echtgenote. Het bedrijf was gevestigd in Mortsel. In 1994 werden de eerste vijf chemische toiletten aangekocht en werden deze onderhouden door grote vrachtwagens. In 1995 werd de eerste gespecialiseerde wagen aangekocht om deze toiletten te onderhouden.

Door de aanhoudende groei van het bedrijf werd beslist om in het havengebied in Antwerpen te vestigen, waarna later ook in Arendonk.

Momenteel heeft Liekens meer dan 30 gedreven chauffeurs in dienst, verdeeld over de verschillende provincies in België. Samen met de logistieke planning en administratie wil liekens blijven groeien en innoveren.

De voordelen van Liekens

Altijd in de buurt

Met chauffeurs in iedere provincie in België zijn wij altijd dichtbij.

Spoedservice mogelijk

Liekens is 24/7/365 bereikbaar: ook in de avonden en weekenden (toeslag wordt mogelijk gerekend).

Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1930 uw betrouwbare partner in ruimingsdiensten & mobiele toilet-, douche- en containerverhuur.

preloader