Bel ons direct op: +3234401286 (BE) / +31403113503 (NL), dag & nacht bereikbaar

Ruimingsdiensten

Ledigingen

Septische putten en sterfputten

Liekens is uw betrouwbare partner in het ledigen van uw septische put of sterfput – zowel voor particulieren als voor bedrijven. Eén telefoontje naar Liekens en uw deel van het werk zit erop. Gemakkelijk, toch?

GESPECIALISEERDE VRACHTWAGENS LEDIGEN UW SEPTISCHE PUT Schakelt u Liekens in voor het ledigen van uw septische put? Dan is die klus zó geklaard. Want onze gespecialiseerde vrachtwagens doen al het werk. Snel en efficiënt. Zo beperken we de overlast of hinder tot een minimum.

RUIMDIENST VOOR SEPTISCHE PUT, WATERPUT EN KELDER Welke opdracht hebt u in petto voor onze ruimdienst? Een septische put, waterput of sterfput ledigen? Of een vijver, carwashput of kelder? Geen probleem. Liekens heeft jarenlange ervaring met de lediging van alle soorten putten.

OOK VOOR DE LEDIGING VAN STERFPUTTEN KAN U BEROEP DOEN OP DE DIENSTEN VAN RUIMINGSDIENST LIEKENS. De lediging van de septische putten en sterfputten, zowel bij particulieren als in de industrie gebeurt door middel van een gespecialiseerde vrachtwagen die op mum van tijd de lediging van de septische put of sterfput uitvoert met een minimum aan hinder en overlast.

Kelders en kruipkelders

De kelders en kruipkelders van uw gebouw zijn de basis waarop al de rest gebouwd is.

Wanneer deze zijn ondergelopen met water of met welke andere substantie dan ook, aarzelt u best niet te lang.

Voor u het weet wordt de rest van uw gebouw aangetast met alle mogelijke nare gevolgen.

Voor de lediging van kelders en kruipkelders kan u beroep doen op de service van Ruimingsdienst Liekens.

Wij komen zeer snel langs en maken korte metten met de lediging van kelders en kruipkelders !

Na de lediging van de kelders en kruipkelders kunnen wij ook instaan voor de reiniging ervan.

Ontstoppingen

Afvoer verstopt

AFVOER VERSTOPT? LIEKENS LOST OP! Zijn er afvoerleidingen of rioleringsbuizen verstopt? Dan heb je de hulp van een specialist nodig.

Afvoerleidingen slikken heel wat vuiligheid. Etensresten, wc-papier, plukken haar, noem maar op. Raakte uw afvoer verstopt? Dan snelt een specialist van Liekens ernaartoe.

Eerst analyseert die de situatie, desnoods via camera-inspectie van uw leidingen. Daarna gaat hij tot de – meest efficiënte! – actie over.

AFVOER ONTSTOPPEN: MECHANISCH OF MET HOGE DRUK Hoezeer ze ook dichtgeslibd is: we breken nooit om uw afvoer te ontstoppen. Uw vakman vertrekt vanuit de bestaande openingen. Ofwel werken we mechanisch, ofwel met hoge druk. Daarvoor brengen we gespecialiseerde voertuigen met de modernste ontstoppingsapparatuur mee.

Afvoerbuizen inspecteren

Stroomt uw afwaswater niet meer weg? Of borrelt het water in uw douche opnieuw naar boven? Dan weet u alvast wat er scheelt: een verstopte leiding. Bel naar de ontstoppingsdienst van Liekens.

We komen snel ter plaatse om uw afvoerbuizen te inspecteren. Via de bestaande openingen verkent een camera de afvoerbuizen en lokaliseert ze het probleem. Daarna reinigt de ontstoppingsdienst uw leidingen. Ofwel mechanisch, ofwel met hoge druk.

Is er een lek, schade of verstopping in uw riool? Inspectie met camera stelt de diagnose. En Liekens lost het ongemak voor u op!

Rioolinspectie met camera

Een probleem in uw riolering, leiding of put is vaak een mysterie. Is er schade? Of kampt u met geuroverlast of een lek? En zo ja, waar zit de oorzaak dan? Dankzij de riool inspectie met camera van Liekens ontdekt u snel wat er aan de hand is.

Een kleine camera gaat op onderzoek uit, en een vakman volgt op een scherm mee. Zo spaart u heel wat kosten uit. Want hij hoeft niet lang te zoeken naar het probleem. Integendeel: de camera brengt de situatie in beeld, en de specialisten van Liekens herstellen of reinigen uw riolering meteen.

Sectie

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Industriële reinigen

Reinigen piste-afwateringssystemen

Een piste afwateringssysteem zorgt voor de afwatering van water of andere vloeistoffen naar een opvangput.

Naast het ruimen van deze putten kan men bij de Firma Liekens beroep doen op de industriële reinigingsdienst die met het reinigen van piste-afwateringssystemen uitgebreide ervaring heeft.

Het reinigen van uw piste-afwateringssystemen wordt individueel bekeken waarna men overgaat tot de industriële reiniging, al dan niet met hoge druk.

Het efficiënt reinigen van uw piste-afwateringssystemen zorgt voor de goede werking ervan en draagt aldus bij tot het realiseren van de opgelegde milieunormen.

Schoonmaken pompputten

Na de lediging is het vaak belangrijk dat ook het reinigen van de pompputten efficiënt wordt uitgevoerd.

Voor beide taken zit u bij Firma Liekens aan het juiste adres.

Jarenlang is ze gespecialiseerd in het reinigen van pompputten, wat ook de inhoud moge zijn.

Elke substantie vraagt om een specifieke aanpak.

Net daarom is het reinigen van pompputten een klus die best niet door eender wie wordt uitgevoerd!

Verwijderen van grafitti en cement

Graffiti verwijderen een moeilijke klus?

Voor Firma Liekens is het verwijderen van graffiti een klus die ze zonder veel moeilijkheden klaart.

Voor het verwijderen van graffiti wordt over het algemeen gebruik gemaakt van hoge druk.

Bij het verwijderen van graffiti uitgevoerd wordt geen gebruik te maken van chemische stoffen en aldus heeft het geen nadelige invloed op het milieu!

Ook het verwijderen van cement, cementresten, verven en harsen wordt op dezelfde manier aangepakt.

Cement verwijderen wordt aldus een karwei waar je niet langer wakker van hoeft te liggen.

Neem gerust contact op met ons en binnen de kortste keren starten we met het verwijderen van cement, verf of harsen!

Modderopruiming

De laatste jaren hoort men het meer en meer: lokale wolkbreuken zorgen voor overstromingen waarna vaak een vieze smurrie achterblijft.

Bedrijven, openbare besturen maar ook particulieren moeten dan ook op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in modderopruiming.

Firma Liekens, reeds jaren autoriteit als het op modderopruiming aankomt, komt dan graag in actie.

Door de hoge tijdsdruk is het enorm belangrijk over de modernste apparatuur te beschikken.

Dit is voor Firma Liekens geen probleem : na de modderopruiming herneemt het alledaagse leven zich zeer snel!

preloader