Bel ons direct op: +3234401286 (BE) / +31403113503 (NL), dag & nacht bereikbaar

Ontstoppingen

Ontstoppingen

Afvoer verstopt

AFVOER VERSTOPT? LIEKENS LOST HET OP! Zijn er afvoerleidingen of rioleringsbuizen verstopt? Dan heb je de hulp van een specialist nodig.

Afvoerleidingen slikken heel wat vuiligheid. Etensresten, wc-papier, plukken haar, noem maar op. Raakte uw afvoer verstopt? Dan snelt een specialist van Liekens ernaartoe.

Eerst analyseert die de situatie, desnoods via camera-inspectie van uw leidingen. Daarna gaat hij tot de – meest efficiënte! – actie over.

AFVOER ONTSTOPPEN: MECHANISCH OF MET HOGE DRUK Hoezeer ze ook dichtgeslibd is: we breken nooit om uw afvoer te ontstoppen. Uw vakman vertrekt vanuit de bestaande openingen. Ofwel werken we mechanisch, ofwel met hoge druk. Daarvoor brengen we gespecialiseerde voertuigen met de modernste ontstoppingsapparatuur mee.

Afvoerbuizen inspecteren

Stroomt uw afwaswater niet meer weg? Of borrelt het water in uw douche opnieuw naar boven? Dan weet u alvast wat er scheelt: een verstopte leiding. Bel naar de ontstoppingsdienst van Liekens.

We komen snel ter plaatse om uw afvoerbuizen te inspecteren. Via de bestaande openingen verkent een camera de afvoerbuizen en lokaliseert ze het probleem. Daarna reinigt de ontstoppingsdienst uw leidingen. Ofwel mechanisch, ofwel met hoge druk.

Is er een lek, schade of verstopping in uw riool? Inspectie met camera stelt de diagnose. En Liekens lost het ongemak voor u op!

Rioolinspectie met camera

Een probleem in uw riolering, leiding of put is vaak een mysterie. Is er schade? Of kampt u met geuroverlast of een lek? En zo ja, waar zit de oorzaak dan? Dankzij de riool inspectie met camera van Liekens ontdekt u snel wat er aan de hand is.

Een kleine camera gaat op onderzoek uit, en een vakman volgt op een scherm mee. Zo spaart u heel wat kosten uit. Want hij hoeft niet lang te zoeken naar het probleem. Integendeel: de camera brengt de situatie in beeld, en de specialisten van Liekens herstellen of reinigen uw riolering meteen.

De voordelen van Liekens

Altijd in de buurt

Met chauffeurs in iedere provincie in België zijn wij altijd dichtbij.

Spoedservice mogelijk

Liekens is 24/7/365 bereikbaar: ook in de avonden en weekenden (toeslag wordt mogelijk gerekend).

Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1930 uw betrouwbare partner in ruimingsdiensten & mobiele toilet-, douche- en containerverhuur.

Liekens is uw betrouwbare partner in het ledigen van uw septische put

Voor zowel voor particulieren als voor bedrijven. Eén telefoontje naar Liekens en uw deel van het werk zit erop. Gemakkelijk, toch?

Bel ons direct op

Dag en nacht bereikbaar

preloader