Bel ons direct op: +3234401286 (BE) / +31403113503 (NL), dag & nacht bereikbaar

Veegwerken

Veegwerken

Openbare veegwerken

Ook publieke instellingen zoals gemeenten doen vaak een beroep op een veegmachine van Liekens. Ons wagenpark is voorbereid op alle soorten veegwerk op alle ondergronden. Zo vegen we graag de vloer aan met het stof en vuil op uw straten of parkeerterreinen.

En u? U bent helemaal gerust. Want onze medewerkers volgen het lastenboek tot in de puntjes tijdens de openbare veegwerken. Dat verzekert u – én ons – ervan dat we elke opdracht juist en volgens de afgesproken planning uitvoeren. Vertel ons nu over úw opdracht.

Industriële veegwerken

Hebt u een kleine of grote ruimte schoon te maken? Liekens zet telkens de meest geschikte veegmachine in. Zo hebt u altijd een voordelige partner voor industriële veegwerken. Want we grijpen alleen naar de ‘grote middelen’ als ú dat beter uitkomt.

En wilt u de vloer daarna ook poetsen? Dan werpen we een schrobmachine in de strijd. Die doet uw vloer blinken in een handomdraai. Neem nu contact op met Liekens over uw industriële veegwerken.

De voordelen van Liekens

Altijd in de buurt

Met chauffeurs in iedere provincie in België zijn wij altijd dichtbij.

Spoedservice mogelijk

Liekens is 24/7/365 bereikbaar: ook in de avonden en weekenden (toeslag wordt mogelijk gerekend).

Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1930 uw betrouwbare partner in ruimingsdiensten & mobiele toilet-, douche- en containerverhuur.

Liekens is uw betrouwbare partner in het vegen van alle ondergronden

Wij zijn altijd in de buurt en hebben meer dan 80 jaar ervaring. Voor zowel particulieren als voor bedrijven. Vul het contactformulier hieronder in om de mogelijkheden te bespreken.

  • Sectie-einde

Binnen 24 uur reactie

preloader